×

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/common.inc).
ALUMNI  - 匈中文化交流中心的校友社会


A Kínai Művészeti Központ alumni programja összefogja a jelenlegi és a volt gyakorlókat, tagokat - lehetőséget biztosít a kapcsolattartásra. A végzett gyakorlók nyomon tudják követni ismerőseik előrehaladását, pályafutását, valamint a Központ oktatási és szakmai munkáját, amely információkat nyújt az új oktatási programokról, eseményekről. A Központ így segítséget nyújt szakmai és közösségi programok szervezéséhez, valamint támogatni képes az aktív szakmai és személyes kapcsolatteremtést a végzettek, a jelenlegi gyakorlók, az oktatók és a szakmai partnerek között. Emellett potenciális részvételi bázisként szolgál különböző továbbképzések szervezéséhez, megvalósításához.

A fenti célok megvalósítása érdekében a Központ vezetése kiemelt figyelmet fordít a Központ alumni tevékenységének koordinálására, az alumni adatbázis kiépítése és gondozása, a volt gyakorlókkal, hallgatókkal történő kapcsolattartásra, információs anyagok készítése, az honlap almni oldalainak működtetése. Azt a kötődést, amely a gyakorlók tanulmányaik során alakul ki iskolájuk, tanult / gyakorolt kulturális szakirányuk iránt, az alumni tevékenység feladata tovább erősíteni és tanulmányok befejezése után ápolni, fenntartani.

Bízunk abban, hogy a gyakorlók megőrzik kapcsolatukat velünk – egykori tanáraikkal, Mestereikkel - és a Kínai Művészeti Központ Alumni Közösségének (匈中文化交流中心的校友社会) tagjaként rendszeresen visszajárnak a Központ rendezvényeire, az élethosszig tartó tanulás jegyében később a Kínai Művészeti Központ más Iskolájában vagy műhelyeiben képezik tovább magukat, ezáltal hozzájárulnak a Központ-, valamint a magyar-kínai közösség - mint társadalmi kapcsolatrendszer - további erősítéséhez. Az alumni tagság ► regisztrációhoz kötött és díjmentes. Feltétele, hogy megfeleljen az alumni tagság kritériumainak, azaz a Központ Iskoláiban vagy Műhelyeiben legalább 3 évet végzett gyakorló/hallgató, illetve a Központ Iskoláiban vagy Műhelyeiben oktatóként, kutatóként vagy szakemberként dolgozik illetve dolgozott.