×

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/common.inc 394 sor).
Impresszum

Felelős kiadó: Cserkész Gábor elnök (XIAOFENG at KINAINFO dot HU)

Online felület és munkák: Nagy Péter (WEB at KINAINFO dot HU)

Látvány: Xiao Feng

Korrektúra: Barnóczki János (B.JANOS at KINAINFO dot HU) és Xi DaiLin Szirtes Barbara (XIDAILIN at KINAINFO dot HU)

Sajtó: CAC at KINAINFO dot HU

A Kínai Művészeti Központ internetes megjelenítését az ► eAGENT biztosítja

Harcművészeti gyakorlások: UMSZKI (1041 Budapest, Görgey Artúr u. 26.) and Hajógyári Sziget

Kalligráfia Iskola: Monori Center (1107 Budapest, Szállás u. 44-46.)

LEVÉL A SZERKESZTŐSÉGNEK

Publisher: Cserkész Gábor elnök (XIAOFENG at KINAINFO dot HU)

Online works: Nagy Péter (WEB at KINAINFO dot HU)

Concept: Xiao Feng

Proofreadings: Barnóczki János (B.JANOS at KINAINFO dot HU) és Xi DaiLin Szirtes Barbara (XIDAILIN at KINAINFO dot HU)

Press: CAC at KINAINFO dot HU

eAGENT internet provider company allows the Chinese Art Center's Internet presence

Martial Arts Exercises: UMSZKI (1041 Budapest, Görgey Artúr u. 26.) és Hajógyári Sziget

Calligraphy Exercises: Monori Center (1107 Budapest, Szállás u. 44-46.)

MESSAGE to EDITORS


Térkép, megközelítésÉbredő Sárkány Autentikus Kungfu Iskola
醒龙传统功夫堂

ÚMSZKI
1041 Budapest, Görgey Artúr u. 26.
14 villamos "SZTK" megállójánál

Kínai Kalligráfia Iskola
中国书法学校

Monori Center
1107 Budapest, Szállás u. 44-46.
Kőbánya

Kínai Zeneiskola
中国音乐学校

Ganz Gyárak
1107 Budapest, Kőbánai út X.
A volt Négy Tigris Piaccal szemben


Technikai információk

Weboldalunk a legújabb webes technológiák alkalmazásával készült, amely alkalmazkodik a kijelződ felbontásához. Így akár nagyméretű és nagyfelbontású monitoron, kisméretű netbook-on, ultrabook-on, vagy akár tableten, illetve mobiltelefonon is akadálymentesen olvashatod a tartalmainkat. Weboldalaink teljesen új fejlesztések és a legújabb technológiákat alkalmazzák. Emiatt előfordulhat, hogy a régebbi, technológiailag elavult böngészőkben (pl. Internet Explorer 6) az oldal esetleg nem jelenik meg megfelelően, vagy egyes funkciók nem, vagy nem a kívánt módon működnek. Ajánlott felbontás az 1280 x 800 pixel, színmélység: 32 bit.

Weboldalainkat (► www.kinainfo.hu, ► www.rgm.hu, ► www.shufa.hu) a következőkben javasolt web böngészőkben teszteltük: MS Internet Explorer 9 (minimálisan), de ajánlott a MS Internet Explorer 11 vagy későbbi verziók. Google Chrome verzió: Verzió: 44.0.2403.157 m

Az oldal zavartalan használatához a böngészőjében engedélyezni kell a JavaScript futtatását, amennyiben ez a böngésződben le van tiltva. Ennek hiányában az oldalak tökéletes megjelenése-, megfelelő működése nem garantálható. Letölthető: ► Adobe JavaScript.

Kapcsolódó dokumentumok letöltése és megtekintése. Az oldalakon elérhető és letölthető PDF dokumentumok megtekintéséhez az alábbi ingyenes segédprogram használható: ► Adobe Reader.


Általános és jogi információk

A Kínai Művészeti Központról szóló szövegek, képek, grafikák-, és ezek elrendezése szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. Más-, alavetően a Kínai Művészeti Központtal együttműködő szervezetek, intézmények weboldalairól-, közösségi oldalakról átvett információk forrásmegjelelöést tartalmaznak, azok tartalmáért a kínai Művészeti Központ felelősségen nem vállal.

A ► www.kinainfo.hu a ► www.rgm.hu valamint a ► www.shufa.hu weboldalakon lévő információk, letölthető dokumentumok teljes tartalma a Kínai Művészeti Központ szellemi tulajdonát képezi, amelyek az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény értelmében védelem alatt állnak. Írásos engedély nélkül semmilyen formában (sem részben, sem egészben) nem másolhatók. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kínai Művészeti Központ jogosulatlan felhasználás következtében követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának teljes megtérítését. Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. A Kínai Művészeti Központ ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek az a Kínai Művészeti Központ gondatlanságán nem alapulnak.


Adatvédelem

A Kínai Művészeti Központ örvend weboldalunkon tett látogatásodnak és érdeklődésednek. A egyes oldalainkon személyes adatokat is kérünk. Bármely megadott személyes adat kizárólag csak a személyes kiszolgálásra-, illetve az oktatásokról, előadásokról, közösségi programokról szóló információk megküldésére kerülnek tárolásra és feldolgozásra. A Kínai Művészeti Központ a megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeli. Személyes adatot, amelyekre ► www.kinainfo.hu a www.rgm.hu valamint a www.shufa.hu oldalakon tett látogatásodkor általad megadott módon teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi határozatok szerint kezeljük. Személyes adatokat felhatalmazás nélkül harmadik személynek nem adunk át. Az adatvédelem és az információbiztonság szervezetünk működésének hangsúlyos részét képezi. A weboldalakon partnereink és együttműködő szervezeteink honlapjai is elérhetők, amelyeken ezek az adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki. A Kínai Művészeti Központ által kezelt adatokat manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen az ► eAGENT Webügynökség Kft. felelős, amely biztonsági intézkedései megfelelnek a műszaki fejlődésnek és azokat állandóan javítják.

Kapcsolódó oldalak:

Adatvédelemi és Adatkezelési Irányelvei

Internetes oldalaink használatáról

Netikett