×

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/common.inc 394 sor).
Elismerések  - 升值

Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése

XV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, 2008. április 29.
Zentai Péter László elnök úr köszönőlevele


Interparlamentáris Unió - Magyar-Kínai Baráti Tagozat

2007. február 12
Varjú László, a Magyar-Kínai Baráti Tagozat elnökének levele


Kínai Nagykövetség

II. Átadási Ceremónia, a kulturális oktatások és gyakorlások segítése2007. február 4.

A Kínai Népköztársaság Nagykövetsége a Kínai Kulturális Minisztérium által adományozott könyvekkel, CD-romokkal, DVD–kel támogatta a Kínai Kulturális és Művészeti Központ tevékenységét. A kínai sajtó jelenlétében, ünnepélyes keretek közt, Liu WenQing kulturális tanácsos úr adta át az eszközöket, a China Martban, a Központi Gyakorlóteremben, ahol az ünnepi köszöntők és beszédek után Káli Béla előadását hallgatták a megjelent érdeklődők. Az eseményen részt vett ZhangYu művész is, aki GuZheng hangszeren játszott. A programok után finom teákkal ismerkedhettek a jelenlévők, és kötetlen programok kezdődtek. Köszönjük a Kínai Kulturális Minisztériumnak, és a Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetségének, és nem utolsó sorban természetesen a Kulturális Osztálynak; Liu WenQing tanácsos úrnak, és WangZheng titkár úrnak!

Magyar Országgyűlés

Dr. Szili Katalin, az Országgyűlés Elnökének levele - 2007. január 17.


Kínai Nagykövetség

Zhu ZuShou Nagykövet Úr, 2005. december 18.

A Kínai Népköztársaság Nagykövetsége Zhu ZuShou nagykövet úr rendelkezésére mobil számítástechnikai eszközökkel támogatta a Kínai Kulturális és Művészeti Központ tevékenységét. Széles körben elismert és ismert szakemberek-, illetve a hazai kínai-, és a magyar szakmai sajtó jelenlétében, ünnepélyes keretek közt, Liu WenQing kulturális tanácsos úr adta át az eszközöket, a China Martban. Kiemelten vagyunk büszkék erre, hiszen nagyon-nagyon ritka alkalmak egyike velünk esett meg. Köszönjük.


Kínai Nagykövetség

2005. május 1. – a kulturális tevékenységekért

Liu WenQing a Kínai Nagykövetség Kulturális Tanácsosa, kulturális attashé megerősíti a Kínai Nagykövetség és a Művészeti Központ közötti partneri együttműködés viszonyát. Hivatalos állásfoglalást ad ki tevékenységei segítésére és támogatására, melynek immáron egyre komolyabb múltja van.


Kínai Nagykövetség

2004. június 30. – a kulturális és oktatási tevékenységekért


Országos Népi Gyűlés Háza – Peking

XuJiaLu elnök-helyettes úr és XiaoFeng Cserkész Gábor Pekingben az Országos Népi Gyűlés Házában, 2004. június 1.


CIVIL Rádió Kuratóriuma, Civil Rádiózásért Alapítvány kurátorai

2004. május 10. – szakértőként a kínai kultúrában és a művészetekben

A Kuratórium hivatalos állásfoglalásban nyilvánítja ki azon szándékát, melyben szervezetünk egy órás élő műsorsorozatot szerkeszthet a kínai kultúráról és művészetekről, bemutatva a távol-keleti nép társadalmi életét, szokásait, kultuszait. A Művészeti Központ „Kína Virágai” stábja a Kínai Nemzetközi Rádió blokkjait műsoraiban rendre beszerkesztheti. Ezzel a CIVIL Rádió Kuratóriuma, és a Kínai Kulturális és Művészeti Központ megvalósította a Kínai Népköztársaság és a Magyar Köztársaság közt fennálló kulturális egyezmény és munkaterv 2. paragrafusát, hiszen létrejött, elsőként a civil szférában az élő, kínai – magyar médiakapcsolat – rádiós kapcsolat. (A kuratórium szándéknyilatkozata)