×

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/tucrpaao/public_html/kinainfo.hu/drupal/includes/common.inc 394 sor).
Videotár  - 视频库

Kedves Látogató! Ebben a videotárban a Kínai Művészeti Központ (és iskoláinak) életével ismerkedsz meg, közel 20 évre visszatekintő videó felvételeken keresztül. Kronológiai sorrendben (legfrissebbek elöl) tesszük közzé az egyes programjainkon készült felvételeket. Látogass el YouTube csatornánkra is. Jó szórakozást kívánunk!


2016. február 20. I 2016 Kínai Holdújév Koncert (Budapest, Kőrösi) #

Kínai Zeneiskola - 中国音乐学校

A magyarországi kínai kolónia és kínai vezetők részvételével tartott Holdújév Koncert különlegessége volt a Kínából hazánkba látogató GuZheng Együttes, akik a hagyományos, 21 húros kínai hangszereken, a guzheng-en adtak elő versenydarabokat. A koncertet a Magyarországon élő kínaiak műsora, a Guang Hua növendékei és a Kínai Művészeti Központ Kínai Zeneiskolájának három tradícionális mongol előadása tette felejthetetlenné. Képösszeállításunk a Galériában található.

Buuvein Duu 《蒙歌》. Előadja: Xiaofeng Cserkész Gábor, a Kínai Művészeti Központ elnöke

...

2015. november 11.-12. I MingTe GuangXi Teafesztivál és Szeminárium (Budapest, ► China Mart Experience Center)

Kínai Zeneiskola - 中国音乐学校

《在水一方》 Teng LiChun művésznő által lett világhíres dal, előadja: Xiaofeng Cserkész Gábor, a Kínai Művészeti Központ elnöke2015. november 7. I 2015 Kínai Filmhét, Ünnepi Megnyitó (Szeged, Belvárosi Mozi) #

Kínai Zeneiskola - 中国音乐学校

A vendégeket Mohr Richárd, a Konfuciusz Intézet igazgatója köszöntötte, majd Ujhelyi István, EP képviselő, az intézet elnöke vette át a szót. Ujhelyi többek között elmondta, örül annak, hogy a CCTV, a Kínai Központi Televízió európai igazgatója is Szegedre utazott Londonból a megnyitóra, majd a kínai filmművészet fejlődéséről beszélt. Tong Gang, a Kínai Médiahatóság miniszter-helyettese megnyitó beszédében úgy fogalmazott, a filmeken keresztül íródik meg a magyar-kínai kapcsolatok új fejezete. A megnyitó után a Belső-Mongóliában játszódó Farkastotem című film vetítésével kezdődött el a Kínai Filmhét.

Hulunber Mezők 《 呼伦贝尔大草原》. Előadja: Tong GeLaGe, a Kínai Zeneiskola vezetője, énekművész. a Kínai Művészeti Központ mongol szakának vezetője

"Apám" 《我的父亲我的英雄》, Tetsu Norioka szerzeménye, melyet a Mester a mongol Lófejes Hegedűre írt. Előadja: Xiaofeng Cserkész Gábor, a Kínai Művészeti Központ elnöke2013. február 10. I 2013 Holdújév Fesztivál(Budapest, Millenáris Park) ► összefoglaló
Kínai Festészet és Kalligráfia Iskola - ► www.shufa.hu